The return of the blogg änna…

För många år sedan nu (skrev sista inlägget 28/7 2013) så hade jag en blogg som jag skrev på under många år. Det var ett sätt för mig att skriva av mig lite och samtidigt dela med mig lite av saker som jag upplevde, tyckte, tänkte och sådant som jag skapade eller tyckte om. Det fungerade som en sorts kreativt och terapeutiskt utlopp för mig. Sedan kom sociala medier och med det försvann lite av glädjen och motivationen eftersom det var mycket lättare att bara trycka av några rader eller dela en bild.

Under många år så kändes det som att det var en helt ok nivå och det enda utlopp jag behövde. Även om jag verkligen inte var den typen av person som vräkte ut inlägg om allt som jag gjorde och hur enastående perfekt mitt liv var eller är 😂

Men den senaste tiden har jag känt annorlunda. Dels har jag börjar fundera på om jag verkligen vill dela mina bilder, tankar osv på en plattform som någon annan äger och kan göra precis vad de vill med utan att be mig om lov. Genom att var där och lägga ut saker så har jag i princip avsagt mig alla rättigheter till det jag lägger ut. Dels har jag också känt att jag saknar sättet som jag tidigare skrev på min blogg och hur jag kunde dela med mig av tankar osv på en plattform som jag själv styrde över. Det viktiga var och är inte vem som läser det utan att jag fick skriva av mig lite och stimulera hjärna lite med att samla tankar och framföra dem.

Vi får se hur länge jag håller på den här gången. Förra gången jag bloggade så höll jag på i ca 7 år och skrev över 400 inlägg tror jag det var. Så no pressure 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *